Trapphusrenovering & målning i Norrtälje & Roslagen, norra Stockholm

Äger du en fastighet där trapphuset börjar kännas lite slitet? Som måleri och byggfirma hjälper vi till med allt från golvslipning till vägg- och takmålning. De kunder vi hittills utfört tjänster inom trapphusrenovering finns i bland annat Edsbro, Roslagen, Almunge, Älmsta och Finsta.

Vi ser till att ditt trapphus känns fräscht och nytt igen

Att det är viktigt att ett trapphus känns inbjudande är viktigt oavsett om det handlar om en fastighet för bostäder eller företag. Ett nedgånget trapphus leder lätt till att helhetsintrycket av hela fastigheten kraftigt försämras. I stort sett oavsett hur hög klass själva lägenheterna, kontoren eller butikerna i huset sen håller.

Fastighetsägare och bostadsrättsföreningar är våra vanligaste kunder

När det gäller renoveringar av trapphus är våra vanligaste kunder fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Med det vill vi säga att vi är vana att hantera uppdrag av stora volymer. Med det sagt är till exempel villaägare och privatpersoner självklart också välkomna att höra av sig för att få en prisvärd lösning för trapphusrenovering.

Kontakta oss och berätta om renoveringsbehovet – få ett gratis kostnadsförslag

Vi erbjuder våra tjänster till rimliga priser samtidigt som du får ett gediget resultat av högsta branschstandard. Exakt vad din kostnad blir får du veta om du hör av dig till oss och berättar hur du behöver hjälp. Vi återkopplar sedan till dig snarast möjligt med en gratis offert.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här