Tapetsering i Norrtälje & Roslagen, norra Stockholm

Låt proffs ta hand om tapetseringen, det blir enklare för dig samtidigt som vi vågar lova att resultatet blir bättre. Vi tar hand om stora som små projekt inom tapetsering åt kunder i och runt vår hemort. Det inkluderar orter som till exempel Blidö, Brottby, Lövsta, Närtuna och Finsta.

En målerientreprenör att lita på för din tapetsering

Vi vet mycket väl hur frustrerande och långsamt det kan kännas att tapetsera på egen hand – vi har trots allt själva varit nybörjare en gång. Nu har vi dock lång rutin och ser oss själva som hantverkare inom tapetsering. Det inkluderar att vi har stora kunskaper inom färgsättning och mönsterval och vi bistår mer än gärna med vår expertis på området om du vill ha rådgivning.

Kan man använda ROT för tapetsering?

Självklart är det möjligt att använda ROT-avdraget för en tapetsering i hemmet. Det är ett avdrag som görs på arbetskostnaden för en byggtjänst, som mest kan det uppgå till 30 procent av totalkostnaden.

Kontakta oss så hjälper vi dig med din tapetsering

Oavsett om det handlar om ett stort eller litet projekt kan du kontakta oss för att få hjälp med allt från färgmatchning till tapetval. Om du vill ha rådgivning eller begära ut en kostnadsfri offert, ring eller skriv till oss. Välkommen!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här