Renovera träfönster i Norrtälje & Roslagen, norra Stockholm

Vi renoverar nya och gamla träfönster åt till exempel villaägare, företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i Finsta, Närtuna, Edsbro, Almunge, Roslagen samt andra orter i Norrtäljes närområde. Självklart hjälper vi också kunder i vår hemort som är just Norrtälje.

Dina träfönster blir som nya igen – men behåller sin karaktär

Vi målar, tätar, reparerar och byter ut trasigt trä och mycket annat. Som byggentreprenör är vi helt enkelt en helhetslösning för dina träfönster. Det är utöver det värt att nämna att vi är ett byggföretag med stor respekt för det hantverk man ofta hittar i gamla träfönster. Vi renoverar dem därför med största möjliga omsorg.

Som privatkund kan du använda ROT-avdraget när du renoverar fönster

Om du bokar oss för att få hjälp med att renovera fönster på din bostad så kan du använda ROT-avdraget för lägre kostnad. Vi hjälper dig i sådana fall att sänka din kostnad med 30 procent.

Kontakta oss om du har frågor eller vill ha prisuppgifter

Inget uppdrag är det andra likt, särskilt när det gäller äldre träfönster som ofta är unika, därför kan vi inte ge några fasta prisuppgifter här. Hör istället av dig till oss och berätta för oss hur vi kan hjälpa dig så ger vi dig en gratis offert.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här