Måleri & renovering i Norrtälje & Roslagen, norra Stockholm

Skulle du till exempel vilja bygga om din källare? Eller vill du ha hjälp med att tapetsera? Har du ett vardagsrum som du skulle vilja fräscha upp? Norrtälje Måleri & Tapet i Roslagen är byggföretaget i Norrtälje som kan hjälpa dig med stora som små renoveringsprojekt i bland annat Finsta, Hallstavik, Blidö, Brottby och Lövsta.

Heltäckande lösningar för din renovering

Vi renoverar allt från enskilda rum så som vardagsrum, sovrum och kök till in- och utvändiga renoveringar av källare, villor med mera. Vi utför både totalentreprenad och delar av större entreprenadarbeten. Om du anlitar oss som totalentreprenad så sörjer vi för hela renoveringsprocessen från start till mål. För till exempel VVS-tjänster använder vi oss av en extern samarbetspartner. Om vi behöver ta in utomstående entreprenörer så sker det självklart inte utan ditt godkännande.

Använd ROT om du vill renovera billigare

Beroende på storlek kan en renovering självklart kosta en del, även om vi erbjuder konkurrenskraftiga priser. Som privatperson har du dock rätt att utnyttja ROT-avdraget för våra tjänster, under villkor att det är din bostad vi ska måla, renovera eller bygga på.

Vad kostar ditt renoveringsprojekt? Kontakta oss så får du svar

Oavsett vilken kundgrupp du tillhör kan du räkna med att vi kommer ge dig ett bra paketpris för ditt renoverings- eller måleriprojekt. Kontakta oss via telefon eller e-post så återkopplar vi så snabbt det går med en kostnadsfri offert.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här