Fönstermålning i Norrtälje & Roslagen, norra Stockholm

Vill du att det ska vara så enkelt som möjligt att måla om dina fönster samtidigt som du vill att resultatet ska bli så bra som möjligt? Då ska du anlita en professionell målerifirma för att göra jobbet. Vi är ditt alternativ för fönstermålning och andra renoveringstjänster i orter som Edsbro, Almunge, Roslagen, Finsta, Älmsta och andra i Norrtäljes närområde.

Vi ser över dina fönster

Som en leverantör av helhetslösningar inom bygg utför vi förstås inte enbart fönstermålning. Ofta är det inte mer än måleri som krävs för att dina fönster ska bli som nya igen, ibland krävs dock fler insatser än så. Inte minst är det viktigt att se till att fönster håller tätt, i det läget kan vi utföra kittning. Vi har kompetens för alla typer av reparationer som krävs för träfönster och andra fönstertyper.

Att måla fönster ger rätt till ROT-avdrag

Som privat kund kan du dra nytta av ROT-avdraget om du anlitar oss för att måla fönster på din bostad. För ROT gäller att din totalkostnad kan bli upp till 30 procent lägre, och det är vi som tar hand om handläggningen av avdraget.

Kontakta oss om du vill ha prisuppgifter

Om du vill veta vad det skulle kosta att få dina fönster målade av professionella målare är det bara att du hör av dig till oss. Inom kort återkopplar vi till dig med ett gratis kostnadsförslag att ta ställning till i lugn och ro.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här